No products in the cart.

Top

Dyqani

Superbonder

37.00

In stock

- +

Description

Si ta përdorim?

Pasi të keni përfunduar trajtimin e qerpikëve, vëreni një pikë të vogël Superbonder në një furçë mikrofibre dhe vendoseni me kujdes në pjesën e poshtme qerpikëve (afër rrënjes ku keni vendosur qerpikun e mbjellur) duke u siguruar që produkti të mos futet në syrin e klientit.
Lëreni produktin të thahet për 1-2 minuta.
Hiqni petezat dhe lëreni klientin të hapë sytë.
Detajet e produktit

  • Redukton acarimin dhe ndjeshmërinë.
  • Maksimizon mbajtjen.
  • Perfundon punën e ngjitësit
  • Klienti juaj mund t’i lagë qerpikët 3 minuta pas trajtimit.
  • Punon me ÇDO ngjitës.
  • Kosto-efektive – shishja 15m
  • l do t’ju zgjasë për 150 – 200 klientë!
  • 12 muaj jetëgjatësi pas hapjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Superbonder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password