No products in the cart.

Top

Dyqani

Retention & Speed Booster

32.00

In stock

- +
Category:

Description

Retention & Speed Booster është një nga produktet më të mira të qerpikëve në treg dhe absolutisht i domosdoshëm në çdo Lash Artiste.

Përmirëson mbajtjen
Rrit shpejtësinë e punës
Ndalon mbylljen e tufave tuaj
Punon me CDO ngjites
Me kosto efektive – shishe 15 ml do t’ju zgjasë për rreth 150 – 200 klientë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Retention & Speed Booster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password