No products in the cart.

Top

Dyqani

Glue Shaker

32.00

In stock

- +
Category:

Description

Si ta tundni saktë ngjitësin e qerpikëve? Natyrisht, ju mund të zgjidhni shkundjen manuale të “old school”, por kjo kërkon shumë kohë dhe nuk ju garanton ende rezultate perfekte!

Rekomandim London Lash – përdorni GJITHMONË një shaker ngjitës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glue Shaker”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password