No products in the cart.

Top

Dyqani

Pincetë për Volume Lashes N34

40.00

Out of stock

Category:

Description

Detajet:
Ngjyrë: E zez (Black) & Ari (Gold) N21
Kodi: N34 B – N21 G

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pincetë për Volume Lashes N34”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password