No products in the cart.

Top

Dyqani

Eyelid Tape

9.50

Only 2 left in stock

- +
Category:

Description

Detaje rreth produktit:

Çdo paketë përmban 360 shirita

Ngjitësi shtohet me makinë për konsistencë, që do të thotë se sasia ideale e ngjitësit aplikohet në çdo shirit.

Mjaft e butë për lëkurën e ndjeshme pavarësisht nga mbajtja e saj e fortë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eyelid Tape”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password