No products in the cart.

Top

Dyqani

Power Bond (0.05 sec) ngjitës për qerpikë

28.00

In stock

- +
Category:

Description

Niveli: Profesioniste / Avancuar         Temperatura e dhomës: 18-22°C (64.4 – 71.6°F)
Lagështia e dhomës: 50-65%
Koha e tharjes gjatë punës: 0.5-1 second
Produkti është:
– Latex-free
– Formaldehyde-free
– Paraben-free
– Resistent ndaj vajit
– Resistent ndaj ujit
– Resistent ndaj lagështisë
– Resistent ndaj nxehtësisë
Ngjitës Ultra I shpejtë në tharje , I dizajnuar ekstra për Lash Artiste më përvojë pune 2-3
vite. Shumë shpejtë thahet, kjo ta mundëson të mos kesh kohë ta rregullosh qerpikun
nëse e ke vendos gabim. Sapo e prek qerpikun natyral ai ngjitet.
Kujdes!
Nëse temperature e dhomës është ndër 18 gradë ngjitësi thahet më ngadale.
Nëse temperature e dhomës  është mbi 22 gradë ngjitsi thahet shumë shpejtë.
Nëse lagështia e dhomës është ndër 50% ngjitsi thahet me ngadale.
Nëse lagështia e dhomës është mbi 65% ngjitsi thahet më shpejtë.

PRA…
Temperatura e pëeshtatshme e dhomës: 18-22°C (64.4 – 71.6°F)
Lagështia e përshtatshme e dhomës: 50-65%
Keni kujdes, pëerdorimi jo I drejt I ngjitësit mund të shkaktojë mos
qëndrueshmëri të qerpikeve.
Afati I ngjitësit:
Para se të hapet ngjitësi ka afat deri në 6 muaj.
Pasi të hapet ne ju rekomandojmë ta ndërroni qdo 4 javë max qdo 8 javë.
Keni kujdes, ngjitësin ruajeni në bazë të këshillave që I keni marrë në trajnime, ose na
ndiqni në instagram @londonlashpro.kosova për këshilla të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Power Bond (0.05 sec) ngjitës për qerpikë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password