No products in the cart.

Top

Dyqani

Lady Bond (1-2 sec) ngjitës për qerpikë

38.00

In stock

- +
Category:

Description

Niveli: Fillestarë/Mesatarë/Profesionistë
Temperatura e dhomës: 18-22°C (64.4 – 71.6°F)
Lagështia e dhomës: 50-65%
Koha e tharjes: 1-2 seconds

Produkti është:
– Latex-free
– Formaldehyde-free
– Paraben-free
– Resistent ndaj vajit
– Resistent ndaj ujit
– Resistent ndaj lagështisë
– Resistent ndaj nxehtësisë
Ngjitës jo shumë I shpejtë në tharje , I dizajnuar ekstra për të gjitha kategoritë e Lash
Artiste. Të  jep hapsirë për ta rregulluar qerpikun edhe nëse e vendos gabim.
Kujdes!
Nëse temperature e dhomës është ndër 18 gradë ngjitësi thahet më ngadalë.
Nëse temperature e dhomës  është mbi 22 gradë ngjitsi thahet shumë shpejtë.
Nëse lagështia e dhomës është ndër 50% ngjitsi thahet më ngadalë.

Nëse lagështia e dhomës është mbi 65% ngjitësi thahet më shpejtë.
PRA…
Temperatura e pëeshtatshme e dhomës: 18-22°C (64.4 – 71.6°F)
Lagështia e përshtatshme e dhomës: 50-65%
Keni kujdes, pëerdorimi jo I drejtë I ngjitësit mund të shkaktojë mos
qëndrueshmëri të qerpikëve.
Afati I ngjitësit:
Para se të hapet ngjitësi ka afat deri në 6 muaj.
Pasi të hapet ne ju rekomandojmë ta ndërroni qdo 4 javë max qdo 8 jave.
Keni kujdes, ngjitësin ruajeni në bazë të këshillave që I keni marrë në trajnime, ose na
ndiqni në instagram @londonlashpro.kosova për këshilla të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lady Bond (1-2 sec) ngjitës për qerpikë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password