No products in the cart.

Top

Dyqani

Pre-Made Fans 4D – 0.07D 600Fans

38.00

In stock

- +
Category:

Description

Fansat tanë të prodhuar janë ende të punuar me dorë (vetëm dikush tjetër e ka bërë për ju!)

600 ose 1000 fans në një paketim

Bazë lehtë të tërheqshme

Trashësia 0.06, 0.07

Të ndërtuara nga materiali I qerpikëve më I shitur në botë Maifair Mink Lashes

Kthimet C,CC dhe D

Paleta mixe nga 7 deri në 13 mm

Me shumë pak ngjitës në bazë që të mos dëmtohen qerpikët natyral.

Të punuara me dorë.

Koha është PARA ,dhe Lash Artist-ët e dinë më së miri këtë.

Me një paketim me  600 fans mund ti përfundoni deri në 3kliente ndërsa 1000 fans deri në 5.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pre-Made Fans 4D – 0.07D 600Fans”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password