No products in the cart.

Top

Dyqani

Pink/Hot Pink 0.015D Mix (Qerpikë me ngjyra, Pembe dhe Pembe e zjarrtë)

24.00

Out of stock

Category:

Description

Detajet e produktit:

Trashësia: 0.15

Gjatësia: MIX

Kthimi: D

Ngjyra: Mix i ngjyrave Pembe dhe Pembe e zjarrtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pink/Hot Pink 0.015D Mix (Qerpikë me ngjyra, Pembe dhe Pembe e zjarrtë)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password