No products in the cart.

Top

Dyqani

Mayfair Mink 0.10D MIX (Qerpikë të rregullt për 2D Lashes dhe Classic Lashes)

24.00

In stock

- +
Category:

Description

Detajet e produktit:

Trashësia: 0.10

Gjatësia: MIX (8mm deri 14mm)

Kthimi: D

 

KUJDES: Këta qerpikë mund të përdoren vetëm nga Lash Artistet të cilat kanë përfunduar trajnim për Volume Lashes. Tufat duhet të ndërtohen në mënyrë profesionale. Qerpikë me trashësinë 0.10 mund të përdoren edhe për Classic Lashes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mayfair Mink 0.10D MIX (Qerpikë të rregullt për 2D Lashes dhe Classic Lashes)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password