No products in the cart.

Top

Dyqani

Mayfair Mink 0.07CC 10mm (Qerpikë të rregullt për Volume Lashes)

24.00

Out of stock

Category:

Description

Detajet e produktit:

Trashësia: 0.07

Gjatësia: 10mm

Kthimi: CC

 

KUJDES: Këta qerpikë mund të përdoren vetëm nga Lash Artistet të cilat kanë përfunduar trajnim për Volume Lashes. Tufat duhet të ndërtohen në mënyrë profesionale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mayfair Mink 0.07CC 10mm (Qerpikë të rregullt për Volume Lashes)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password