No products in the cart.

Top

Dyqani

Easy Fan 0.07D 11,12,13 ( Qerpikë për Volume Lashes)

22.00

In stock

- +
Category:

Description

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐭𝐢𝐭:

 

Trashësia 0.07

 

Kthimi: D

 

Gjatësia: 11,12,13

Qerpikët Easy Fan , në një rresht kanë 3 numra të ndryshëm psh: 11,12,13. Kjo e bën që dukja e mbjelljes të jetë më Whispy. Prandaj duhet që ju të bazoheni në nr e mesit kur ta formoni hartën me numra për punë. Psh në këtë rast ju duhet të bazoheni në nr 12.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Easy Fan 0.07D 11,12,13 ( Qerpikë për Volume Lashes)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password