No products in the cart.

Top

Dyqani

Pincetë e Drejtë N20 (GOLD)

20.00

Out of stock

Category:

Description

Detajet:
Ngjyrë: Ari (Gold)
Kodi: N20
Pincetë për zgjatje qerpikësh me izolim të drejtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pincetë e Drejtë N20 (GOLD)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password