No products in the cart.

Top

Dyqani

Light Violete/Violete 0.15D MIX Classic Lashes (Qerpikë me ngjyra, Vjollce e qelët dhe Vjollce)

24.00

Out of stock

Category:

Description

Detajet e produktit:

Trashësia: 0.15

Gjatësia: MIX

Kthimi: D

Ngjyra: Mix i ngjyrave Vjollce e qelët dhe Vjollce

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Light Violete/Violete 0.15D MIX Classic Lashes (Qerpikë me ngjyra, Vjollce e qelët dhe Vjollce)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password