No products in the cart.

Top

Dyqani

CAMELIA 0.07D 12-14 MIX ( Qerpikë për Russian Volume Lashes)

23.00

In stock

- +
Category:

Description

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤𝐭𝐢𝐭:

 

Trashësia 0.07

 

Kthimi: D

 

Gjatësia: 12-13-14

 

CAMELIA , në një rresht kanë 3 numra të ndryshëm psh: 11-12-13  Kjo e bën që dukja e mbjelljes të jetë më Whispy. Prandaj duhet që ju të bazoheni në nr e mesit kur ta formoni hartën me numra për punë. Psh në këtë rast ju duhet të bazoheni në nr 13.

 

𝐊𝐔𝐉𝐃𝐄𝐒: 𝐌𝐨𝐬 𝐩ë𝐫𝐝𝐨𝐫 𝐁𝐎𝐎𝐒𝐓𝐄𝐑 𝐤𝐮𝐫 𝐩𝐮𝐧𝐨𝐧 𝐦𝐞 𝐄𝐚𝐬𝐲 𝐅𝐚𝐧. 𝐏ë𝐫 𝐬𝐡𝐤𝐚𝐤 𝐬𝐞 𝐪𝐞𝐫𝐩𝐢𝐤ë𝐭 𝐣𝐚𝐧ë 𝐄𝐚𝐬𝐲 𝐅𝐚𝐧 𝐧𝐮𝐤 𝐤𝐚 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐣ë 𝐭ë 𝐩ë𝐫𝐝𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐁𝐎𝐎𝐒𝐓𝐄𝐑, 𝐤𝐣𝐨 𝐩ë𝐫 𝐬𝐡𝐤𝐚𝐤 𝐬𝐞 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë 𝐬𝐡𝐤𝐚𝐤𝐭𝐨𝐣 𝐝ë𝐦𝐭𝐢𝐦 𝐭ë 𝐠𝐧𝐣𝐢𝐭ë𝐬𝐢𝐭 𝐭ë 𝐪𝐞𝐫𝐩𝐢𝐤ë𝐯𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐭ë 𝐤𝐫𝐢𝐣𝐨𝐣 𝐧𝐣ë 𝐬𝐡𝐭𝐫𝐞𝐬ë 𝐬𝐢 𝐠𝐮𝐦ë 𝐪ë 𝐳𝐠𝐣𝐚𝐭𝐞𝐭.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAMELIA 0.07D 12-14 MIX ( Qerpikë për Russian Volume Lashes)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password