No products in the cart.

Top
London Lash Pro

About Us

Official distributor of London Lash Pro for Kosovo, Albania and North Macedonia. London Lash is the most popular lash production, staying in high quality!
Products for all eyelash techniques worldwide, with over 10 years of variety and industry leaders.
Developed by Lash Artists for Lash Artists, eyelashes are always on our minds and on our lips! We eat, breathe and sleep thinking about eyelashes!
We make sure our passion is central to everything we do.
Always trying to bring the best to you! The most sought-after brand in the world has been operating in Albanian territory for several years now.
Based in England but with worldwide reach, it is recognized as the highest quality and safest brand for work.
London Lash is the winner of foreign prizes as well as in the Pro calculator I have for work. In 2020 London Lash Pro has also won the Queen Elizabeth 2 award.
It is known as one of the rare brands whose products are not tested on animals.
There are products of products and each News can find itself there.

m
m

Siguri

Përdorni produkte të sigurta dhe efektive për make-up-in e përditshëm me koleksionin tonë të produkteve të kujdesit për lëkurën

m
m

Asistencë

Ofrojmë këshillë dhe asistencë nga ekspertët tanë në fushën e make-up-it dhe kozmetikës për t'ju ndihmuar të zgjidhni produktet më të mira për nevojat tuaja

m
m

Bashkohu

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë të make-up-it dhe kozmetikës duke ndarë ndjesitë tuaja, këshillat dhe marrëdhëniet në media sociale dhe në blogun tonë.

m
m

Online

Shfrytëzoni pagesën tonë të sigurt me njëkohësi të plotë dhe mbrojtje të informacionit tuaj personal dhe financiar

m
m

Transport

Përdorim materiale dhe pako të rimbushura për të mbrojtur produktet tuaja në transport dhe sigurojmë që ato të mbërrijnë në destinacion në kohë dhe në kushte të mira.

Distributor zyrtar të London Lash Pro për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut..
You don't have permission to register

Reset Password